Edzőink

Pál-Szauer Zsanett


Pál-Szauer Zsani vagyok, 10 éve, hogy magával ragadott ez az „élet”. Hogy melyik élet? A SPORTOS ÉLET!
Hogy miért kezdtem el? Azért amiért majdnem minden második ember. Fogyni szerettem volna, és formás alakot akartam magamnak.

Kezdetben a kondi gépek és a cardió részlegen töltöttem az időt. 🙂 Majd találkoztam a Fight órával, mint néző! Még mindig emlékszem arra pillanatra! Ez az, amit ÉN CSINÁLNI SZERETNÉNK! Ki is próbáltam az órát.

A sikertelenség még jobban motivált. Ez nem olyan mindennapi, ez olyan küzdős, meghalós, kemény nincs lazsálás óra. Szóval utána jártam, hogy tudnék én is oktató lenni a lehető leghamarabb. Így hát 18 évesen a Gimnázium után elvégeztem a IWI ( International Wellness Instute) iskolát, és Sportoktató- aerobic szakedző lettem.

Ezt követte a Fight oktatói képzés. Tehát egy év és elértem, amit szerettem volna. De ez nem volt elég. Éreztem, hogy ennél több van bennem. Magával ragadott ez a sportos élet. Így hát folytattam a tanulmányaimat a Testnevelési Főiskolán, ahol Testnevelőedző – testépítő szakon kitűnőre diplomáztam.

Közben elvégeztem a Zumba, SpinRacing, Pilates, Body Fighter’s, oktatói képzéseket is. Így hát most már nincs más dolgom, mint Neked, aki edzeni szeretnél, megmutassam, hogy milyen ez a sportos élet. Mennyire jó és mennyire sok pozitívat ad. Van az a mondás, hogy nem szabad minden embernek megfelelni. Én az óráimon, mindig törekszem arra, hogy az éppen résztvevőknek igenis megfeleljek. Legyen az egy könnyűnek hitt, Pilates óra. Őrült, kiabálós, táncos Zumba óra. Hegyeken, síkokon áthaladó SpinRacing óra. Küzdős, szabályokkal teli, mindig kemény Fight óra.

A titka az egésznek: szeretned kell és tudnod kell átadni. Én ezt próbálom, minden nap úgy gondolom nagyobb és egyre nagyobb sikerrel. Tehát gyere és kóstolj bele te is ebbe a SPORTOS ÉLETBE.

 • 2009. IWI – International Wellness Institute –
  Sportoktató- Aerobik szakedző
 • 2010. Harcklub Hungary R.S.E. – Fight® oktató
 • 2010. Harcklub Hungary R.S.E. – Bodyfighters® oktató
 • 2011. ZUMBA® Fitness – Official Zumba® Instruktor
 • 2014. Fitness Company- Pilates oktató
 • 2014. Fitness Company- SpinRacing oktató
 • 2014. Mozgásos testelemzés tanfolyam
 • 2015. Testnevelési Főiskola- Testnevelőedző- testépítő szakedző

Pál Attila


Pál Attilának hívnak. 1977.05.09-én születtem Székesfehérváron. Gyermekkorom óta sporttal töltöm időm nagy részét. Hosszú évek folyamatos edzése és versenyzése mellett, igyekeztem minél több sportba bele kóstolni. Kyokushin karate, mint alap mérföldkő, egy fontos pont az életemben. Sokan ismerjük a mondást:”A harci művészet nem sport, hanem életforma. Egy Kyokushin mondás: „Légy kíméletes másokkal és kíméletlen önmagaddal”! Ekkor alapos önismeretre teszel szert, felismered hibáidat, erényeidet és képes leszel pozitív irányban változtatni személyiségeden. Egy edzés akkor jó, ha a teljesítőképességed határait feszegeti. A szerzett képességeink sokkal értékesebbek, mint a veleszületettek. Ha az edzések ebben a szellemiségben zajlanak, akkor a teljesítménynek és a kemény munkának lesz értéke és nem pusztán az ügyességnek.

Végzettségek:

 • 2002 Fitness Akadémia, Rekreáció-szakedő
 • 2003 Fitness Akadémia, Testépíő-szakedző
 • 2003 Személyi edző
 • 2004 Fitness Akadémia, Aerobic-szakedő
 • 2004 Sakura S.E. Thai-Geri oktató
 • 2005 NIKE Dance Team szakedzője
 • 2005 Aero Dance
 • 2005 Magyar Testnevelési Egyetem Sportmenedzser– Sport-rekreációs szak.
 • 2006 Harcklub Hungary megalapítója, vezető Fight edző, Fight edzésmódszer megalkotója
 • 2007 Flexi- baar és Xco trainer– Flexi- baar & Xco Team Hungary
 • 2008 Fight tanfolyam vezető/Presenter – HarcKlub Hungary R.S.

Csapó Márk


Csapó Márk vagyok. 1994 május negyedikén születtem Székesfehérváron. A sport és a mozgás öröme már kisgyerekkorom óta része a mindennapjaimnak, így hivatásomnak ezt az irányt választottam magamnak. Számtalan sportágat kipróbáltam végül a küzdősportok és a hosszútávfutás mellett állapodtam meg. Megannyi rendezvényen és versenyen vettem részt, ahol 7 és 12 km-en is szép eredményeket sikerült elérnem. Célom a vendégek megismertetése a mozgás örömével, céljuk megvalósítása a tudatos és gondosan felépített edzések és táplálkozás segítségével.2014-ben kezdtem tanulmányaimat fitness-wellness instruktor és személyi edző szakon, hogy hivatásszerűen űzhessem a fitness legkülönbözőbb formáit. Tanulmányaim mellett megismerkedtem a masszázs világával is, ami már az első pillanattól fogva nagy hatással volt rám. Ha szeretnél részt venni egy kemény és jó hangulatú órán legyen az aerobik vagy személyi edzés, vagy csak szeretnél kikapcsolódni egy frissítő svédmasszázs keretein belül, szeretettel várlak óráimon.

 • 2016. Szinergia- személyi edző, fitness-wellness instruktor
 • 2016.Mad dogg athletics-spinning instruktor
 • 2016. Masszázs Oktatási Központ-svédmasszőr

Lénárt Csaba

Röviden Rólam

A sport már gyermekkorom óta szerves részét képezi az életemnek, 10 éves korom óta sportolok versenyszerűen, 17 évesen kezdtem el testépítéssel foglalkozni, 22 éves korom óta pedig versenyzőként is szép sikereket értem el az I.F.B.B. Szövetség keretein belül. Elhivatottan segítem minden kedves vendégemet a céljai elérésében.

Ebben tudok segíteni neked, készségek és szakértelem

-Személyi edzés, egyéni célokhoz való igazodás
-Gyerekek és fiatalok edzése
-Erőnléti edzés egyéb sportágak mellett
-Táplálkozási tanácsadás
-Életmód tanácsadás
-Vegetáriánus életmód és táplálkozási tanácsadás
-Egyéb gyógy- és rehabilitációs edzések

Versenyszerűen űzött sportágak

-Testépítés
-Futball
-Atlétika
-Birkózás

Első a vendég, pár gondolat a céljaimról

A hosszú évek tapasztalatainak hála, nem csak azok számára tudok segítséget nyújtani, akik izmosodni szeretnének, hanem olyan embereknek is megoldást tudok kínálni, akik megőriznék a fiatalságukat, kondíciójukat, javítanának az általános életminőségükön, netán fogyni, karcsúsodni szeretnének. Továbbá lehetőség van bizonyos sérülési problémák megoldására, eredeti kondíció helyreállítására, majd az elért állapot stabilizálására és fenntartására, egészen fiatal korú gyerekek, vagy akár az idősebb korosztály számára is. Ehhez személyre szóló, speciális edzéseket alkalmazok, egyéni, illetve igény esetén csoportos formában, amely minden ember számára megvalósítható, elérhető és megerőltetéstől mentes. Ezáltal egyrészt a sportolás élvezetes formáját nyújtja, másrészt teljes mértékben biztosítani tudja az egészségessé válást.

Edzői és vezetői eredmények testépítésben

Női: WABBA Európa Bajnokság 1. és 3. helyezett (edzőként)
Férfi: NAC Világbajnokság 2. helyezett
WBPF Európa Bajnokság 3. helyezett
I.F.B.B. Magyar Kupa 1. helyezett és többszörös bajnok
I.F.B.B. Magyar Bajnokság 2. és 3. helyezett
I.F.B.B. Junior Magyar Bajnokság 1. helyezett
I.F.B.B. II. osztály Magyar Bajnokság 1. helyezett és többszörös bajnok
I.F.B.B. Vidék Bajnokság 1. helyezett és többszörös bajnok

Szakmai tudásomat és tapasztalataimat tovább vittem, és megalapítottam a debreceni Corpus Gym Fitness Termet és a Corpus Gym Sportegyesületet. Az Egyesület égisze alatt sok versenyzőt készítettem fel, és kísértem színpadra.

Tíz éves korom óta sportolok versenyszerűen, de már az általános iskolában is sporttagozatra jártam. Futballoztam, atletizáltam, birkóztam és mindegyik sportágban érmekkel gazdagodtam.

Eredeti végzettségemet tekintve séf vagyok, amely nagy segítséget nyújt abban, hogy szakszerű táplálkozási tanácsokkal lássam el a vendégeimet.

Mottóim

 „A változás lehetősége mindenkinek adott!”

„Az elején érzed, azután hiszed, majd a tükörben is látod: Visszanéz Rád a tegnapi álmod!”

Kapcsolat

Mobil: +36 20 971 4718
E-mail: lenartcsaba1@gmail.com
Instagram: @lenartcsabaszemelyiedzo
Facebook https://www.facebook.com/lenart.csaba.7

Véleményeket ITT olvashatsz rólam!

Wippelhauser Ildikó

Sziasztok!

Wippelhauser Ildikó vagyok, Pilisvörösváron lakom a családommal. Lassan 3 éve végeztem Walkenergie oktatóként és azóta tartok órákat az A91-ben.

Hogy kinek ajánlom a WALKenergie mozgásformát? Mindenkinek, mivel ezt a mozgást bármilyen edzettségi szinten lehet alkalmazni, a gyaloglás a legegyszerűbb edzési mód (mert gyalogolni mindenki tud), mégis ez az egyik legjobb, leghatékonyabb zsírégető mozgásforma. De ettől a WALKenergie sokkal többet ad: kikapcsol egy húzós nap után, csoportosan, zenére együtt dolgozunk hogy kellemesen elfáradjunk, és közben észre sem vesszük hogy milyen keményen edzettünk.

Minden mozogni vágyót várok szeretettel várok vidám óráimon! 😊

Sárvári Fanni

Sárvári Fanninak hívnak, és lassan 6 éve, végzősként, pályaválasztás előtt állva érkezett felém a kérdés a szokásos szerda esti edzésen.

„Nem szeretnél edzői pályára lépni?” Ekkor már évek óta napi rendszerességgel jártam különböző típusú edzésekre. Törekedtem a változatos óralátogatásra, de leginkább a hevederes és súlyzós edzéstípusok nyerték el a tetszésemet. Amikor elvégeztem az edzői tanfolyamot elém tárult egy kicsit szélesebb világ, és szemben találtam magam a súlyzós és keményebb órák szöges ellentétével. A kis eszközös, zenére vezetett óratípusokkal, mint az alakformáló, vagy egy step óra koreográfia építéssel. Betekintést kaptam a Pilates világába, a leginkább a mélyizmokra koncentrálva.

Ekkor még úgy voltam vele, hogy kaptam egy színes képet erről a szakmáról, amiben nincs olyan, hogy mindent tudok! Amiben mindig és minden irányban lehet és kell is fejlődni, és megközelíteni a dolgokat! De továbbra is jobban húzott a szívem a kezdeti kiinduló pontom felé, amikor a teremben kaptam eleinte a helyettesítés lehetőségeket, majd akkor már főnökeim, és egyben edzőim felkarolása által a lehető legmélyebben belemerülve minden edzéstípusba, mára ki tudom mondani, hogy sok tapasztalattal és magabiztosan mozgok ebben a nagy és színes világban.

Szíjjártó Ágnes

Már egészen kicsi korom óta…..most az jönne, hogy az életem része a sport, de nem 😊 Már egészen kicsi korom óta mindig kegyelemnégyest kaptam testnevelésből a kitűnő bizonyítványomhoz, mert én voltam az, akinek nem ment a fejenállás, kézenállás, kötélmászás és még sorolhatnám. Aztán 24 évvel ezelőtt lett egy erőemelő kedvesem, aki hétből nyolc estét az edzőteremben töltött és hogy ne unatkozzak otthon, én is elkezdtem járni edzeni. Persze nem oda, ahova ő. Egy női fitness termet találtam, ahol a kondigépekről pont ráláttam egy koreografált step órára, amit aztán kipróbáltam és onnantól (azaz 1999-től) kezdve nem volt megállás, az életem része lett a rendszeres edzés.

Később aztán nagy szerelem lett a tánc, versenytáncoltam és volt egy rúdtáncos, majd zumbás kitérőm. Még később, körülbelül tíz éve jött a másik szerelem, a crossfit. Bár nagyon sok más irányba is elmentem (power jóga, spinning, futás), a táncos órák továbbra is a legnagyobb kikapcsolódást jelentik. Viszont az egyik edzőmet idézve „attól, hogy a fenekünket rázzuk, még nem lesz jó alakunk”, így a crossfit és a különböző erő- és állóképességi edzések nélkülözhetetlenek – nemcsak esztétikai szempontból. Az életminőségre, egészségre, lelki jóllétre és a teljesítőképességünkre gyakorolt hatásuk felülmúlhatatlan, amennyiben hozzáértő edzővel végezzük ezeket az edzéseket. (Nagy köszönet Zsaninak, Attilának, Fanninak és Alexának a sok átadott tudásért ezen a téren.)

Idén fejeztem be a Fitness Akadémia csoportos fitness instruktor képzését, júliustól két típusú órát tervezek tartani:

 • – Step kondi: az óra első felében keringésfokozó gyakorlatok a step pad használatával, a második felében eszközös és/vagy saját testsúlyos erősítő gyakorlatok
 • – Cardio step: egyszerű lépésekből összeállított koreográfia, célja a zsírégetés (és hogy jól érezzük magunkat 😊

Huber Mónika

Sziasztok!

Túl a 33 év fegyveres szolgálaton és az 5.X-en is lehet keményen és kitartóan az egészség megőrzésében szolgálni😁 Keményen a munkában és a sportban. 2013–ban szereztem meg a sportedzői végzettséget.

Ha akarod az utat velem járni, tekerjünk együtt😊

Látogass el hozzánk!

Ne, feledd, az életünket mi formáljuk!

A mozgással, a magunkra figyeléssel átalakíthatjuk a külsőnket, egészségesebbé válunk, mindemellett egy pozitív önképet építhetünk fel, amely erőt és magabiztosságot ad a mindennapokban.