Bemutatkozás

bemutatkozás

Az A91-ről

Az A91 Gym Sportközpont 2015 novemberében nyitotta meg kapuit Pilisvörösváron, a Liget szívében.

Célunk, hogy a rendszeres mozgás, feltöltődés és kikapcsolódás lehetőségét minél több emberhez eljuttassuk, kulturált, egyedi környezetben és elérhető árakon.

A közel 2400 m2-es központunkban, egyedi környezetben állunk majd vendégeink rendelkezésére.

Vendégeink több mint 20 óratípus közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet, legyen szó egy pörgős zumba, step, dance óráról, egy elmélyült, nyugodt hangulatú pilates, gerinctorna, jóga óráról, vagy akár egy kemény, dinamikus Body Fighters típusú óráról.
Aerobik, bike, funkcionális és egy küzdősportterem lesz gazdagon felszerelve a legkülönbözőbb eszközökkel.

Magasan kvalifikált edzőkkel dolgozunk majd azon, hogy, missziójukként minden vendéget az egyedi igényeknek megfelelően, odafigyeléssel segítsenek.

A fáradt test izomzatának felfrissítésére, revitalizálására masszázs részlegünkön manuálterápiával és különböző masszázsokkal várjuk vendégeinket.

Minőségi beauty szolgáltatásokat – fodrászat, szolárium, kozmetika, 3D- műszempilla, manikűr-pedikűr – kínálunk, amelyek igénybevétele során garantáltan szebbé varázsoljuk vendégeinket.

A vendégek igényeinek kielégítéséről udvarias, barátságos kiszolgálás mellett, szakmailag jól képzett oktatókkal, a kornak, az egészségi és edzettségi állapotnak megfelelő erősítő, állóképesség fejlesztő, zsírégető edzés programok összeállításával gondoskodunk.
Kimerítő edzések után, a vitaminbár kínálatunk garantálja majd a további felfrissülést!

Klubunkban ingyenes wifi szolgáltatást biztosítunk.

Az A91 Gym Sportközpont látogatására, eszközeinek használatára, az órákon és a foglalkozásokon történő részvételre vonatkozó feltételeket a Házirend tartalmazza.

Ne, feledd, az életünket mi formáljuk!

A mozgással, a magunkra figyeléssel átalakíthatjuk a külsőnket, egészségesebbé válunk, mindemellett egy pozitív önképet építhetünk fel, amely erőt és magabiztosságot ad a mindennapokban.

Felkészülten várjuk leendő klubtagjainkat, akik hisznek abban, hogy az egészséges életforma döntés kérdése.

Nézz körül, és válaszd ki a neked megfelelő időpontot!

Látogass el hozzánk!

Ne, feledd, az életünket mi formáljuk!

A mozgással, a magunkra figyeléssel átalakíthatjuk a külsőnket, egészségesebbé válunk, mindemellett egy pozitív önképet építhetünk fel, amely erőt és magabiztosságot ad a mindennapokban.